BigCommerce utveckling

image

BigCommerce utveckling, design, marknadsföring och SEO

Med en pålitlig BigCommerce-butiksdesigner.

EcomIN AB är en erfaren webbutvecklingsbyrå specialiserad på att utveckla kraftfulla, skräddarsydda BigCommerce e-handelsbutiker som är både unika och vackra. Hyllan BigCommerce-mallar är tillräckligt bra för vissa människor, men inte dig; du är bättre än så och vi vet det. Det är därför vi kommer att arbeta med dig för att hitta det absolut bästa sättet att översätta din idé, verksamhet, produkter och varumärke till en mager, elak, säljande maskin.

Varför BigCommerce?

Varje e-handelsbutik har sin egen unika uppsättning egenheter och nyanser.

Att välja rätt e-handelsplattform är avgörande för att din webbutik ska lysa i det starkaste ljuset. Med en uppsjö av alternativ där ute, kan det vara svårt att välja det som kommer att ge de bästa upplevelserna till dina shoppare.

Tack vare dess mångsidiga kapacitet och expansiva funktioner är BigCommerce en av de mest föredragna e-handelsplattformarna över hela online-affärsvärlden.

Våra tjänster för BigCommerce e-handelsbutik

Designa en ny BigCommerce-butik Glöm e-handelsbutiker för kakskärare, våra designs är skapade för att matcha ditt företags varumärke och möta behoven hos just dina kunder.

Uppdatera din befintliga BigCommerce-butik Ser din butik daterad ut eller uppfyller den helt enkelt inte dina föränderliga behov? Föreställ om din BigCommerce-butik med en fräsch ny anpassad design från Ventura.

Pågående BigCommerce Store-support Vi har över 20 års erfarenhet av e-handel. Vi kan hjälpa dig att identifiera sätt att förbättra din butik och maximera dina intäkter.

SEO / PPC / E-post / Social för BigCommerce Stores Vi hjälper till att växa ditt företag genom att identifiera nya kunder och få tillbaka gamla kunder att köpa av dig igen.

Integration av betalningsgateways och frakt Framgång inom e-handel beror på hur enkelt du gör det för dina kunder. Vårt team av erfarna BigCommerce-utvecklare kommer att vidta ALLA försiktighetsåtgärder för att säkerställa att dina betalningsportar är korrekt integrerade med leveransprocesser.

API-integration och utveckling En harmonisk koordination mellan data, applikationer och enheter är kanske den mest definierande egenskapen hos en mördande e-handelsbutik. Vårt BigCommerce-utvecklingsteam tillhandahåller tredjeparts API-integration och modulhantering för anpassad användning och en oslagbar användarupplevelse.

BigCommerce-funktioner

Det finns flera funktioner som gör BigCommerce till en av de bästa plattformarna inom e-handelsvärlden. Några av höjdpunkterna inkluderar:

  • Stort urval av teman Djup katalog med snygga, intuitiva och lyhörda teman med hög visuell effekt.
  • Gratis och betalda mallar GRATIS och BETALDA mallar att välja mellan.
  • Enkelhet Installera robusta appar, betalningsportaler, kassaprocesser och leveranspreferenser med bara några klick!
  • Enkelt innehåll och SEO-beredskap Inbyggda blogg- och SEO-verktyg för att locka intresserade kunder från Google-sökningar.
  • Gratis Essentials GRATIS hosting och obegränsad bandbredd!
  • Effektiv retargeting Robust övergiven vagnfunktion för att spåra kunder och få in intäkter.
  • Enkel integration Sömlös integration med plattformar som Amazon, eBay, Google Shopping, Facebook, Instagram, Shopzilla, Square, Bizrate, Beso, NexTag, PriceGrabber, mySimon och Shopping.com.
  • Många betalningsportar Populära betalningsportar inklusive Amazon Pay, PayPal, PayPal Credit, Square, Stripe, Worldpay och mer.
  • Skottsäker säkerhet Ständigt uppdaterade säkerhetsåtgärder med nivå 1 PCI-kompatibilitet, säkerhetskopiering av data och SSL-säkerhet.
  • Olika fraktleverantörer Tillgång till flera leverans- och leveransleverantörer som USPS, UPS, FedEx, DHL och mer.
SÅ VAD ÄR NÄSTA?

Är du redo? Låt oss börja jobba!