Cloud Hosting

Cloud Hosting Partnerskap

Din resa, säker och anpassad EcomIN AB arbetar nära världens främsta moln- och teknikjättar för att integrera och leverera sammanhållna produkter och tjänster till våra kunder. Som AWS-partner, Google Cloud Partner och Microsoft Partner har vårt tekniska djup och bredd i var och en av dessa plattformar utvärderats och verifierats. Vi samlar verktyg, plattformar och tjänster i toppskiktet för att tillhandahålla rätt teknik för att uppfylla dina affärsmål.

Våra molnpartners:

image

AWS - Amazon Web Services

Amazon är en av de stora molnleverantörer som vi har lång erfarenhet av sedan vi började arbeta med molnberäkning. Vi använder oftast Amazon EC2 virtuella molnservrar för våra kunder.

Som AWS Partner Network (APN) Partner kan vi hjälpa ditt företag att dra nytta av deras omfattande erbjudanden och verktygsuppsättning. Med över 300 implementeringar är eComIN-tekniker kunniga och erfarna över hela landskapet av AWS-tjänster. Våra team har omfattande verklig erfarenhet av att samarbeta med företag över flera vertikaler för att implementera AWS bästa praxis. Från molnstrategi och migrering till molnhanterade tjänster, eComIN har lösningen som är rätt för din AWS-resa.

Börja din resa och accelerera dina AWS-initiativ med eComIN vid din sida Letar du efter en partner med heltäckande AWS-tjänster och -lösningar? Se inte längre än till eComIN. Vi har djup molnexpertis för att tillhandahålla insikt och vägledning på hög nivå för din AWS-strategi, hands-to-keyboard-upplevelse för att bygga och migrera dina arbetsbelastningar och 24/7/365 support för att driva och kontinuerligt förbättra din miljö. Med serviceleverans- och kundframgångsteam, såväl som AWS-certifierade teknologer, levererar eComIN tjänster i världsklass och högkvalitativa resultat som ger omedelbart värde till ditt företag.

Google Cloud Platform

eComIN är din betrodda rådgivare när du utforskar Google Cloud. Vi är en Premier Managed Services Partner med Google Cloud-certifierade tekniker som arbetar i hela vår organisation. Oavsett om ditt företag precis har börjat på din moderniseringsresa eller har en komplex miljö med flera moln, hjälper eComIN företag accelerera, skala och optimera på Google Cloud. Våra tjänster inkluderar molnstrategi och planering, molnmigrering, molnutgiftshantering och hanterad molnverksamhet.

Få ut det mesta av din Google Cloud Platform med eComIN Som Google Cloud Premier-partner tillhandahåller eComIN komplett support och tjänster som passar in i alla skeden av molnets införande.

Företag runt om i världen har valt att arbeta med Google på grund av sin innovationskultur – och vi kan hjälpa dig att implementera det bästa från Google i din egen organisation.

image

2021

I takt med att intelligent analys i allt högre grad är inbäddad i allt och enheter genererar allt större mängder data, kommer traditionella lokala lösningar inte längre att skära ner den. År 2021 kommer över 75 % av medelstora och stora organisationer att ha antagit en multimoln- och/eller hybrid IT-strategi.

2022

När affärsinnovation i allt högre grad drivs av mjukvara, kommer offentliga molntjänster att vara avgörande för 90 % av affärsinnovationen år 2022.

2025

Till 2025 förväntas summan av världens data svälla till mer än fem gånger sin nuvarande storlek – och ledande organisationer kommer att kunna utnyttja denna data för att lansera nya affärsmodeller, skapa mer anpassade kundupplevelser och optimera verksamheten för att driva ner kostar. Molnets skala och kraft är avgörande för att förverkliga detta värde.

Google Cloud-lösningar och expertis för att förvandla ditt företag.

As a Google Cloud Premier Partner, eComIN provides end-to-end support and services that align with any stage of the cloud adoption journey. We have high-level experts to provide insight and guidance for your GCP strategy, certified engineers and architects to build and migrate, and a 24/7/365 operations center to manage and optimise your environment. Our robust Service Delivery and Customer Success organisations ensure high quality services and deliverables that help you meet your corporate objectives. Let us lead, execute, and support your Google Cloud projects while you focus on your business.

Till exempel erbjuder kraftfull AI/ML samt produktivitets- och samarbetsmöjligheter spännande möjligheter att utveckla verksamhetens produktivitet och samarbete, vilket gör att anställda kan hålla sig på topp med sina uppgifter och åstadkomma mer.

Varför Google Cloud?

Säkra din data och hårdvara, få insikter i realtid och bli mer produktiv med samma intelligenta, öppna verktyg och tjänster som Google använder.

Infrastruktur

Vår klassens bästa infrastruktur är konstruerad för att hantera det mest dataintensiva arbetet på planeten.

Insikter

Banbrytande dataanalys- och maskininlärningstjänster hjälper dig att lösa verkliga affärsproblem och få en konkurrensfördel som ingen annan molnleverantör kan erbjuda.

säkerhet

Googles infrastruktur är designad, byggd och drivs med säkerhet i centrum.

image

Microsoft Azure

eComIN kan hjälpa dig att utforska de obegränsade möjligheterna med Azure, Office 365 och andra Microsoft-verktyg med hjälp av vår Gold Partner-status. Våra Microsoft-certifierade experter är här för att ge vägledning, praktisk teknik och support dygnet runt. eComIN samarbetar med dig för att skapa den bästa lösningen för ditt företag, oavsett om du letar efter hjälp med att migrera dina appar och arbetsbelastningar till Azure, skapa DevOps och CI/CD-processer i din Microsoft-miljö eller implementera Office 365.

Kraftfulla Microsoft-lösningar för dagens komplexa utmaningar.

eComIN kommer att vägleda din Azure adoptionsresa Våra team för bedömning, strategi och planering tar sig tid att förstå drivkrafterna och målen för ditt företag för att säkerställa att molnmigrering är rätt för din organisation.

  • Bedöma : eComIN kommer att helt kartlägga den befintliga IT-miljön och arbeta med interna team för att få en tydlig bild av det aktuella läget.
  • Strategier: eComIN tar sig tid att till fullo förstå målen för din molnmigrering för att utforma en ritning och definiera en framgångsrik migreringsprocess.
  • Planen: Informationen från bedömningen och strategin utgör grunden för eComIN till ställ in molnmigreringsplanen och färdplanen, och specificera omfattningen, tidslinjerna och verktygsuppsättningarna som krävs.

WooCommerce - den mest anpassningsbara e-handelsplattformen för att bygga ditt onlineföretag.

Komma igång