Cybersäkerhet

Cybersäkerhetslösningar

Skydda din miljö mot cyberattacker.

Cyberhotslandskapet utvecklas ständigt och blir allt mer komplext, och de flesta företag har inte cybersäkerhetsverktygen och kapaciteten internt för att hålla säkerhetsåtgärderna uppdaterade. Eftersom det är enklare än någonsin för hackare att initiera en attack, upplever organisationer nu ökad risk och högre nivåer av osäkerhet. Därefter kan intrång och framgångsrika attacker kosta företag miljoner – för att inte tala om skadan på ditt varumärkes rykte.

image

Rätt tjänster för dina säkerhetsbehov

Our portfolio of cyber security solutions consists of a variety of services designed to meet all of your company’s needs. They’re also customizable to your specific requirements and provide detailed notifications, reporting, and dashboards. We help you choose the best solution, tailored specifically for the cyber security threats your organization faces.

Penetrationstestning

Vi vidtar extra åtgärder för att säkerställa att våra kunder är säkra från cyberhot. Vi arbetar med Northwave, som är ett team av säkerhetsexperter och Offensive Security Certified Professionals (OSCP), för att ge insikt i sårbarheter i din IT-miljö eller webbapplikation. Vi kan utföra NW Penetration Test en gång eller periodvis för att säkerställa att ditt försvar är säkert.

DoS IP-skydd

Den här hårdvarubaserade tjänsten använder skrubbcenter över hela världen för att känna igen inkommande DDoS-attacker och dirigera om denna skadliga trafik innan den når din IP-adress, vilket stoppar hoten i deras spår.

Hanterade cybersäkerhet

Vi erbjuder en helt integrerad SIEM SOC-tjänst som kombinerar det bästa av säkerhetsinformation och händelseövervakning (SIEM), korrelationsmotorer och ett team av cybersäkerhetsexperter. Security Operations Center (SOC)-teamet övervakar dina miljöer 24/7 och reagerar proaktivt på hot för att mildra eventuella attacker som kan inträffa.

Fördelar med våra eComIN Cyber ​​Security Services

Njut av sinnesfrid med proaktivt skydd dygnet runt Våra tjänster övervakar ständigt dina system och reagerar proaktivt på alla hot eller attacker. Du kommer att ha sinnesfrid att fokusera på ditt företag, i vetskap om att du kan lämna din IT-säkerhet till oss.

Hitta rätt lösning för din hotprofil

Vår portfölj består av olika typer av tjänster för att passa var och en av dina specifika säkerhetsbehov. Vi hjälper dig personligen att välja rätt lösning från bredden av vårt produktutbud, så att du kan vara säker på att du vet att ditt företag är skyddat.

Anpassa ditt cyberskydd

Alla våra tjänster är anpassningsbara för att bekämpa specifika cybersäkerhetshot och skydda dina system. Sätt upp specifika profiler och regler för att effektivt mildra hot, och integrera olika information och mätvärden i våra instrumentpaneler för att alltid ha en fullständig översikt.

Spara pengar

Våra cybersäkerhetstjänster skyddar dig från intrång och attacker mot dina system som vanligtvis kan gå obemärkt förbi. Eftersom skadlig trafik dämpas och hot reageras proaktivt, kommer du att spara de betydande kostnaderna för en störd verksamhet och andra skador.

Kom igång idag!