Shopify utveckling

image

Shopify webbdesign och webbutveckling

Öka din onlineförsäljning med vår professionella Shopify webbdesign och webbutvecklingstjänster. EcomIN AB använder Shopify för att ge dig den perfekta skräddarsydda e-handelswebbplatsen. Shopifys flexibla plattform och mängd resurser gör det till den perfekta e-handelslösningen. eComIN har hjälpt hundratals företag att utveckla vackert designade webbplatser. Vi känner Shopify utan och innan och kan använda plattformen för att hjälpa dig skapa unika och attraktiva anpassade webbplatser som genererar mer trafik, konverteringar och intäkter. Från teman till skräddarsydda konstruktioner skapar vi övertygande, resultatdrivna webbsidor.

Ta din Shopify onlinebutik till nya höjder

Funderar du på att bygga en Shopify-webbplats? På EcomIN AB är vi e-handelsexperter och har erfarenhet av att arbeta med en mängd olika plattformar. Vårt team har Shopify-design, utveckling och marknadsföringserfarenhet och kan guida dig genom anpassningsalternativ. Vi granskar dina mål och bestämmer den bästa lösningen för att nå dina mål. Vi har också ett fullständigt internt marknadsföringsteam och är rankad som en topp-Shopify SEO-byrå. Ring oss eller fyll i en uppskattningsförfrågan för att prata med våra Shopify-utvecklare eller marknadsföringsexperter.

Fördelar med att arbeta med en professionell Shopify-webbdesigner

Shopify är en praktisk kundvagn och CMS för e-handel för många företag, men för att få ut det mesta av denna plattform behöver du en erfaren Shopify-webbdesigner.

Att hitta rätt webbdesigner eller webbdesignbyrå med e-handelserfarenhet som förstår nyanserna och begränsningarna hos Shopify kommer att resultera i en bättre e-handelsupplevelse för dina kunder. Din butik kommer att se mer professionell ut och omvandla fler av dina besökare till kunder. Bäst av allt, samtidigt som de erbjuder den robusta funktionaliteten och integrationsmöjligheterna som är inneboende i Shopify.

Om Shopify-plattformen

Shopify är en värdlösning för e-handelswebbplats och kundvagnsapplikation. Även om den är populär plattform har den för- och nackdelar som de flesta kundvagnsplattformar har. Det är för närvarande en av de mest populära e-handelsplattformarna och driver över 23 % av onlinebutikerna.

Shopify tillhandahåller en uppsättning initiala mallar som kan anpassas till dina varumärkesstandarder och som har kapacitet att sälja digitala filer och standardprodukter. Shopify är en värdlösning, vilket betyder att den körs på deras servrar och är värd för dem.

En fördel med Shopify är att användare kan ändra designen på webbplatsen utan mycket teknisk kunskap, men HTML och CSS kan också redigeras.

På OuterBox kan vi hjälpa dig att vägleda dig i rätt riktning och bestämma om Shopify är den bästa lösningen för ditt företag genom att titta på dina mål, behov och budget. Shopify kanske eller kanske inte är den rätta plattformen att välja på beroende på vilken anpassningsnivå du behöver och dina projektmål.

Vänligen ring en EcomIN AB-representant på +46 761 734 777 eller fyll i formuläret för offertförfrågan nedan för att lära dig mer om Shopify och använda det för dina behov.

Maximera din Shopify-upplevelse med EcomIN AB

Efter att ha arbetat på Shopify-plattformen i över ett decennium kan EcomIN AB ge den vägledning du behöver för att avgöra vilken plan som fungerar bäst för ditt företag. Sedan kan vi maximera webbplatsens prestanda inom det paket du väljer.

Shopify Ideal för små till medelstora företag Inbyggda e-handelsfunktioner, såsom återställning av övergiven kundvagn. Ställ in månatligt servicepris Flerkanalsintegration Används av över 500 000 e-handelswebbplatser globalt

Shopify Plus bäst för företag som genererar över 5 miljoner dollar i intäkter årligen Anpassningsbara skript för avancerad Shopify-utveckling Tillgänglighet i lokal butik Oändlig personaltillgång Kan hantera över 10 tusen beställningar per minut

Shopify webbdesign och utvecklingstjänster inkluderar

 • Anpassad Shopify-temadesign
 • Temakodning och implementering
 • Shopify SEO-inställning
 • SEO-kampanjimplementering
 • Plug-in Setup & Configuration
 • E-handels omvandlingsfrekvens
 • Optimering Betalning & Frakt
 • Uppstart
 • Lanserar Shopify Store och mycket mer

Varför välja Shopify?

 • En e-handelslösning som kan hantera volymer och inte skrämmer.
 • Flexibelt e-handelssystem som kan hanteras via smartphoneFlexibelt e-handelssystem som kan hanteras via smartphone
 • Stabila mobilvänliga webbplatstemanStabla mobilvänliga webbplatsteman
 • Kraftfulla Shopify-fraktlösningarKraftfulla Shopify-fraktlösningar
 • Obegränsade produkter och bandbredd Obegränsade produkter och bandbredd
 • Flera betalningsmetoder tillgängliga som standard Flera betalningsmetoder tillgängliga som standard
 • Inbyggd bloggplattform för innehållsskapande Inbyggd bloggplattform för innehållsskapande
 • Säker PCI Level 1-kompatibel kassaprocess Säker PCI Level 1-kompatibel
 • kassaprocessen
 • Strömlinjeformade kupongkoder och presentkortsfunktioner
SÅ VAD ÄR NÄSTA?

Är du redo? Låt oss börja jobba!