Marknadsföring i sociala medier

image

Tillägg för digital marknadsföring

Google AdWords-hantering

image
350/månad med SEO-paket
image
300/månad Facebook lägger till hantering med SEO-paket
image
150-450/månadNivå 1 Bakre länk
image
90/månad Tier 2 Bakre länk
image
99/månad Social syndikering per webbplats
image
65/månad Fullständig rapportering
image
45/månad Google My Business-recensioner
image
350/månad 3 Konfigurera konto för sociala medier för företag

Resultatdriven marknadsföring på sociala medier

Drive kunder, utöka din målgrupp och utöka din räckvidd.

ÖK VARUMÄRKESMEDVETENHET, BYG ENGAGEMANG OCH DRIVA TRAFIK

Marknadsföringsstrategier för sociala medier som garanterat kommer att växa ditt varumärke

Social Media Marketing för ditt företag

Marknadsföring på sociala medier är ett kraftfullt sätt för företag av alla storlekar att nå potentiella kunder och potentiella kunder. Dina kunder interagerar redan med varumärken genom sociala medier, och om du inte talar direkt till din publik via sociala plattformar som Facebook, Twitter, Instagram och Pinterest, går du miste om något! Bra marknadsföring på sociala medier kan ge ditt företag anmärkningsvärd framgång, skapa hängivna varumärkesförespråkare och till och med leda till potentiella kunder och försäljning.

Visste du?

93 % av användarna av sociala medier använder sociala medieplattformar från sina mobila enheter – smartphones och surfplattor.

Visste du?

91 % av användarna av sociala medier har tillgång till sociala kanaler via mobila enheter.

Du har en vision, vi har ett team som tar dig dit

Resultatorienterad marknadsföring i sociala medier

Attrahera kunder, utöka din kundbas och utöka din horisont. Instagram, Reddit, Twitter, Facebook och andra sociala medieplattformar är en del av de dagliga rutinerna för miljarder människor över hela världen. Facebook, som tar lejonparten av befolkningen i sociala medier, har mer än 2 miljarder aktiva användare. Världen består av 7 miljarder människor.

Företagsägare har utnyttjat sociala mediers räckvidd och inverkan, och det ger positiva resultat. Om du ännu inte använder sociala medier för att växa ditt företag, går du miste om något. Vi kan hjälpa din affärstrend på Twitter, få Facebook-användare att dela ditt varumärke med sina vänner och Instagram-användare att fortsätta gilla dina bilder.

Marknadsföring på sociala medier kan verka som att det handlar om att lägga upp bilder och bildtexter, men det är det verkligen inte. Det finns sätt att gå tillväga. Marknadsföring på sociala medier kräver korrekt optimering som är skräddarsydd för varje unikt varumärke. Det tillvägagångssätt som fungerar för varumärke A kanske inte fungerar för varumärke B. Vi förstår hur sociala medier fungerar och vi kan hjälpa dig att maximera potentialen för att generera de bästa resultaten för ditt varumärke.

Vad är marknadsföring i sociala medier?

Marknadsföring i sociala medier är en digital metod som används av företag för att ansluta med kunder, skaffa varumärkesmedvetenhet och enkelt marknadsföra tjänster och produkter där användarna tillbringar större delen av sin tid: bläddra igenom sina flöden. Genom att vara aktiv på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram och Pinterest gör du ditt företag mer tillgängligt och tillgängligt för en bredare publik, samtidigt som du upprätthåller en god social närvaro – en viktig del av din digitala framgång. Trots vad du kanske tror, ​​betyder marknadsföring på sociala medier inte att du måste vara på alla sociala nätverk som finns. Som vi sa, det handlar om vad som fungerar för ditt varumärke. Att tänka på historien du vill berätta, din varumärkesimage och var du tror att du bäst kan ansluta till din målgrupp kommer att leda dig till de sociala medieplattformar som är vettiga för ditt företag – kan vara en, kan vara tre! Oavsett om du behandlar det som en direkt linje till ditt supportteam, ett verktyg för att generera potentiella kunder eller allt däremellan, kan våra marknadsföringstjänster för sociala medier hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Stora nätverk för sociala medier

Plattformsövergripande auktoritet.

Varje socialt medienätverk är unikt och har specifika funktioner och fördelar för företag online. Men nyanserna i varje kan vara svåra att hålla reda på. Vårt team för marknadsföring av sociala medier har varit i skyttegravarna i flera år och hjälpt våra kunder att navigera i varje plattforms krångligheter och hitta de bästa möjligheterna för deras verksamhet. Anlita en marknadsföringsbyrå för sociala medier som känner alla nätverk som sin egen bukbyte och du kommer att se vilken skillnad det gör med din närvaro online. (Tips: Det gör det ganska fantastiskt!)

Facebook

Med 2,8 miljarder användare varje månad behåller Facebook sin position som den ledande sociala medieplattformen. Få enkelt kontakt med din publik och marknadsför ditt företag med engagerande innehåll, förstärkta inlägg och intelligenta Facebook-annonser.

Instagram

Skapa en gemenskap av lojala följare och varumärkesentusiaster med engagerande foton, videor och rullar. Som ett företag på Instagram kommer plattformen att vara fungerar för dig eftersom det hjälper 83 % av dess användare att fatta beslutet att köpa en produkt eller tjänst.

Twitter

Twitters snabba miljö gör det enkelt att få ditt budskap snabbt levererat till en bred publik. Den här plattformen är perfekt för följare att få tillgång till kundsupport, få kontakt med ditt företag och se ditt varumärkes personlighet.

LinkedIn

Som den näst största sökmotorn i världen (bakom Google), är YouTube ett kraftfullt verktyg för företag, som erbjuder en stor plattform för att dela innehåll, öka din onlinenärvaro och få exponering för dina produkter och tjänster.

YouTube

Som den näst största sökmotorn i världen (bakom Google), är YouTube ett kraftfullt verktyg för företag, som erbjuder en stor plattform för att dela innehåll, öka din onlinenärvaro och få exponering för dina produkter och tjänster.

Pinterest

Denna unika plattform handlar om upptäckt och är perfekt för företag som vill utöka sin publik. Som mer av en sökmotor kan du nå användare som är intresserade av ditt varumärke genom iögonfallande nålar och spännande annonser.

Snapchat

Interagera med dina kunder på ett lite mer okonventionellt sätt med Snapchat Geofilter och annonser. Med hjälp av vårt sociala medieteam kommer vi att kunna skapa en effektiv kampanj som ansluter till din publik och levererar resultat.

GMB

Varje lokalt företag vet hur viktigt GMB är för ett varumärkes synlighet och rykte, och tillhandahåller nyckelinformation till användarna direkt i SERP:erna. Upphöja din närvaro på GMB med engagerande inlägg optimerade för digital framgång.

Marknadsföringstjänster för sociala medier

Vi tillhandahåller nya kontoinställningar, hjälper till med inlägg, genererar recensioner och skapar betald reklam på sociala medier för att hjälpa till att skapa medvetenhet och främja engagemang. Allt detta kommer att resultera i skapandet och tillväxten av en gemenskap av lojal publik för ditt varumärke.


SOCIAL MEDIA MARKNADSFÖRINGSTJÄNSTER (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin,
Pinterest,GMB,YouTube,Snapchat)

 • Förvaltning
 • Reklam
 • Inlägg
 • Schemaläggning
 • Sidskapande
 • Sidoptimeringsutbildning
 • Rapportering
 • Tävlingar
 • Kuponger
 • Granska
 • Konkurrensanalys Profil Skapande Account Manager

Vi tar hand om oss

av SMM-strategiutveckling, upprättande av reklamkampanjer, influencer marketing och skapande av toppinnehåll.

 • SMM:Du behöver inte söka efter många specialister för många mål – vi tar oss an alla aspekter av din varumärkesreklam på sociala medier.
 • Strategi:SMM-strategin är en utgångspunkt för att nå vilket mål som helst. Vi genomför omfattande marknadsundersökningar och levererar till dig en detaljerad marknadsföringsplan.
 • Produktion :Våra experter kan utföra professionella filmer och förse dig med färdigt material för alla ändamål, från restaurangmenyer till reklamfilmer.
 • Animering:Vi tillför mångfald till dina sociala mediekonton genom att ta med animerade bilder (GIF), interaktiva berättelser och professionellt videoinnehåll.
 • Inriktning:Beroende på ditt företags behov ställer vi in ​​mål- och mediaannonsering så att endast din målgrupp kan se dem.
 • Inflytande:Våra marknadsförare organiserar en framgångsrik PR-kampanj och arrangerar arbetsflöden med opinionsbildare.

Tillväxtstrategier för sociala medier

Kampanjer skapade för att uppnå dina mål.

Under åren har vi kunnat se världen av sociala medier expandera och blomstra tillsammans med ebb och ström av användarnas efterfrågan och teknik. Byggda för att uppmuntra tillväxt och anslutning, ger sociala medier varumärken en stor plattform för att stärka sin övergripande onlinenärvaro och skapa en känsla av gemenskap.

På EComIN börjar våra marknadsföringskampanjer i sociala medier med ett syfte. Ett mål. För att driva kunder, kontakta din målgrupp och utöka din räckvidd. Vår hantering av sociala medier täcker alla aspekter av att utveckla din sociala närvaro samtidigt som den hjälper till att växa ditt företag online.

Och eftersom sociala mediekanaler erbjuder en så snabb miljö, håller vi oss smidiga i vårt tillvägagångssätt, utvecklar taktik och strategier med varje ny trend, flyktig modefluga och algoritmuppdatering.

Annonsera till din exakta målgrupp

Rikta in personen, inte sökordet

Betalda reklamkampanjer på sociala nätverk erbjuder tydliga fördelar jämfört med traditionella betal-per-klick (PPC) på traditionella sökmotorer.

Reklam på sociala medier låter dig isolera personer med specifika jobb, färdigheter, föreningar, ålder, kön, intressen, hobbyer, platser och mycket mer.

Med reklamkampanjer i sociala medier riktar du dig mot den som söker, inte söktermen, vilket gör att du bättre kan rikta in dig på den specifika målgrupp du vill nå.

Annonsering i sociala medier Rikta in din målgrupp direkt Öka försäljningen

SÅ VAD ÄR NÄSTA?

Är du redo? Låt oss börja jobba!