QA och testning av programvara

QA och testtjänster för programvara

Programvarutesttjänster

Våra QA-specialister säkerställer att dina nästa generations applikationer är felfria

Kvalitetssäkring av programvara (även känd som "QA" eller "programvarutestning") är en avgörande del av den moderna mjukvaruutvecklingen idag.

Det kan förklaras som kontinuerlig testning av den utvecklade mjukvaran. QA är här för att säkerställa kvaliteten på mjukvaruprodukter eller tjänster.

Det handlar inte bara om att hitta problem, utan också om att förebygga dem, föreslå lösningar och ge feedback till intressenter.

Programvarutestning involverar ett antal discipliner – från kravanalys genom att testa sig själv till att skriva automatiserade tester.

Bland annat är automatiserade kvalitetssäkringstester till stor hjälp för att upptäcka buggar som en normal person inte längre kan lista ut (vanligtvis till exempel sammanhang och kontinuitet i olika system).

Vi erbjuder våra tjänster inom mjukvarutestning

Testplanering

Testningen startar långt innan första kodraden skrivs. Behöver du skapa testplan för ett projekt eller definiera teststrategi för hela företaget? Vi är här för att hjälpa dig att beskriva omfattningen, tillvägagångssättet, resurserna och schemat för avsedda testaktiviteter.

Manuell testning

Vi utför manuella tester i alla utvecklingsstadier och på vilken nivå som helst - Integration, System, Acceptans. Med varje klient försöker vi alltid komma med en lämplig uppsättning av alla tester som behövs för att garantera kvaliteten på den givna mjukvaran.

Automationstestning

När tester väl är skrivna är det bästa sättet att automatisera dem för att spara tid och resurser. Vi är här för att välja den bästa metoden för automationstestning på alla nivåer. Vi erbjuder automatiserade GUI-tester (I selen eller Cypress), Backend eller API-automatiserade tester (Postman, ReadyAPI).

Icke-funktionstestning

Vi kan också testa icke-funktionella krav på mjukvara som prestanda eller säkerhet. Behöver du simulera tusentals människor som använder din programvara eller måste din programvara uppfylla säkerhetsstandarder som ISO/IEC 27001 och 27002? Vi har specialister på icke-funktionell testning som kan göra det åt dig.

Outsourca din mjukvarutestning (QA) till oss

Utöver mjukvarutestning inom hela projekt kan vi även erbjuda en QA (software testing) outsourcingtjänst. Vi kan erbjuda dig individuella QA-analytiker eller hela hanterade QA-team.

Helcykelutvecklingsprocess

Vi kan tillhandahålla hela utvecklingsprocessen från A till Ö och guida dig genom alla projektfaser såsom kravspecifikation, produktdesign, UX/UI, grafisk design, implementering, QA och implementering.

Ledande teknisk stack

Vi använder ledande teknologier och verktyg som gör att vi kan skapa säkra, snabba och robusta webb- och mobilapplikationer. Vi kommer alltid att hitta den bästa skräddarsydda lösningen för varje projekt.

Agil iterativ utveckling

Vi tror starkt på agil iterativ utveckling. Vi släpper en ny version varannan vecka, så vi kan svara på användarnas feedback och behov mycket snabbare. Detta tillvägagångssätt minskar tiden till marknaden avsevärt och ökar totalt sett användarnas tillfredsställelse.

Varför välja eComIN som din outsourcade QA-testpartner

Ledare inom kvalitetssäkring

Som en av de globala ledarna inom att tillhandahålla testtjänster för kvalitetssäkring har vi flexibla och skalbara leveransmodeller som passar dina behov. Vår hybridmodell (rekommenderas) som har en kombination av resurser på plats och offshore, gynnar kunder och hjälper till med ROI. Med hjälp av våra IP-baserade acceleratorer och processorienterade tillvägagångssätt har många av Fortune 500-talet lagt ut sina krav på mjukvarutestning till oss. Vi har förtjänat status som föredragen leverantör för flera företag över hela världen.

Omfattande QA-kunskap

Vårt kvalitetssäkringsteam har över 600 dedikerade QA-testare som inkluderar certifierade testingenjörer från olika testtjänster (ISTQB, CSTE, Ethical Hacker, PSD, CAST). Våra specialister är handplockade för att ha en kombination av kvalitetssäkring, kunskap om domäner och testning av programvara och har praktisk erfarenhet av öppen källkod och premiumverktyg som används för testhantering, funktionell testautomatisering, prestanda och säkerhetstestning. Våra FoU-center underlättar ytterligare för att fostra talangen om de senaste trenderna och teknikerna ständigt för att hålla sig uppdaterade med marknadens behov.

Fördelar med våra eComIN Cyber ​​Security Services

Njut av sinnesfrid med proaktivt skydd dygnet runt Våra tjänster övervakar ständigt dina system och reagerar proaktivt på alla hot eller attacker. Du kommer att ha sinnesfrid att fokusera på ditt företag, i vetskap om att du kan lämna din IT-säkerhet till oss.