Webbplatsrevisionsrapport

image

Granska din företagswebbplats

En SEO- och SEM-revisionsspecialist kommer att inspektera robustheten hos din webbplats tekniska ramverk och infrastruktur, bedöma hur vänlig din webbplats är mot sökmotorer och sökrobotar och avgöra hur lätt det är för användare att navigera och intuitivt hitta innehåll på din webbplats. SEO-webbplatsrevisioner tar mycket tid och resurser. Men det är värt det att se till att din webbplats är hälsosam och presterar så bra som den kan.

Vad är en SEO-webbplatsrevision?

Din webbplats analyseras i över 30 dagar med prisbelönt programvara och verktyg för SEO:er för att avslöja alla fakta, beteenden och trender. Samma sak görs för dina konkurrenters webbplatser. När du är klar kommer du att presenteras en detaljerad rapport som förklarar vad som verkligen händer på din webbplats, besökarnas beteende, vad som är viktigt/vad som inte är, marknadsföringseffekter, intäktsgenererande möjligheter, potentiella risker, tekniska problem, konkurrentens SWOT, en uppsjö av mätvärden, och en hel del mer. Du får också en handlingsbar färdplan som du kan implementera.

En webbplatsrevision involverar en teknisk och visuell granskning, analyserar din webbplatsarkitektur och innehåll sida för sida, och kontrollerar alla tekniska funktioner som påverkar sökmotorer och sökrobotar inklusive säkerhetskontroll, kundbeteendeanalys, etc.

En revision kan innefatta :

 • Teknisk genomsökning

  Kort sagt, vi går igenom strukturen på din webbplats och använder speciella verktyg för att genomsöka efter fel, saknade objekt, mobilkompatibilitet, dubbletter av innehåll eller problem med sidhastighet som kan hindra sökmotorer att genomsöka och rangordna din webbplats.
 • Sökordsforskning

  Det enklaste verktyget för att förbättra sökmotorernas resultat, sökord och fraser är vanliga sökord som direkt relaterar till ditt företag och dina produkter. Det är viktigt att använda rätt sökord och fraser tillräckligt ofta i ditt innehåll för att sökmotorer ska genomsöka och ranka din webbplats. Vi kommer att analysera ditt sökordsfokus genom hela ditt webbplatsinnehåll och utvärdera möjligheter till förbättringar.
 • Sid layout

  Webbplatser som är lätta att navigera och har tydliga uppmaningar ger bättre resultat i sökresultaten än de som inte är det. Du måste ta bort alla funktioner som kunder kommer att tycka är distraherande eller förvirrande, eller sakta ner din webbplats. Genom att ta bort dessa problem kan användare gå från sida till sida med så få hinder som möjligt.
 • Mobiloptimering

  En växande andel av onlinesökningar görs på smartphones och surfplattor. Toppsökmotorer har ändrat sin algoritm så att mobilvänliga sajter nu rankas högre i SERP (Search Engine Result Pages) än de som inte är det. På baksidan rankas icke-mobila webbplatser lägre. Och det är farligt för ditt företag. Vi kontrollerar din webbplats för kompatibilitet med mobila plattformar eller andra problem och rapporterar tillbaka till dig.
   1. Lär dig vad som faktiskt händer med din webbplats, till exempel organisk synlighet, webbplatsauktoritet, webbplatssäkerhet, webbplatsrelevans, etc.
   2. Se vilket innehåll besökarna värdesätter högst.
   3. Upptäck hur du jämför dig med dina konkurrenter.
   4. Maximera din webbplats effektivitet.

LÅT OSS BÖRJA!

Våra kunder, som har använt EComINs intelligenta SEO Site Audit-tjänst känner sig nöjda och nöjda med sin investering. De är prisvärda; mellan Gratis – € 4 000 beroende på din webbplats storlek och antal konkurrenter. Det finns många billigare alternativ, men smarta människor vet att du får vad du betalar för. Vår professionella webbplatsrevision är en djupgående, djupgående analys som avslöjar sanningen och ger handlingsbara planer.

KONTAKTA OSS IDAG!

Inte ett enda SEO-element är tillräckligt för att säkerställa framgång online. Bara genom att ägna stor uppmärksamhet åt alla dessa funktioner kan du bygga en webbplats som presterar bra i sökningar. Våra revisioner ger dig den information och de råd du behöver för att göra just detta. Vårt professionella digitala marknadsföringsteam kommer att granska och diskutera den slutliga revisionsrapporten med dig, förklara alla delar som behöver uppmärksammas och rekommenderade nästa steg. Oavsett om du letar efter en tredje part, icke-varumärkt, åsikt om din webbplats eller en byrå som tar din marknadsföring till nästa nivå, är en webbplatsrevision ett perfekt ställe att börja med alla nya kunder (och till och med årligen med befintliga kunder) ).

SÅ VAD ÄR NÄSTA?

Är du redo? Låt oss börja jobba!